Biblia Online in Limba Romana
eBible.ro

eBible.ro - Biblia Online in Limba Romana

Capitolul urmator
Capitolul precedent

Zaharia 3

1. Si mi-a aratat pe Iosua, marele preot, stand inaintea ingerului Domnului, si pe Satana, stand la dreapta lui ca sa-l invinuiasca.

2. Si a zis Domnul catre Satana: "Cearta-te pe tine Domnul, diavole, cearta-te pe tine Domnul, Cel care a ales Ierusalimul! Acesta nu este el, oare, un taciune scos din foc?"

3. Si era Iosua imbracat in vesminte murdare si statea inaintea ingerului.

4. Si a raspuns si a zis celor care stateau inaintea lui: "Dezbracati-l de vesmintele cele murdare!" Si i-a zis lui: "Iata ti-am iertat faradelegile si te-am imbracat cu vesmant de praznuire!"

5. Si a mai zis: "Puneti mitra curata pe capul lui!" Si ei i-au pus mitra curata pe cap si l-au invesmantat, iar ingerul Domnului sta de fata.

6. Si ingerul Domnului i-a hotarat lui Iosua astfel:

7. "Asa zice Domnul Savaot: Daca vei umbla in caile Mele si de vei pazi poruncile Mele, atunci tu vei carmui casa Mea si vei pazi curtile Mele, si Eu iti voi da tie dregatorie printre slujitorii Mei de aici.

8. Asculta deci, Iosua, mare preot, tu si cei impreuna cu tine care stau inaintea ta; caci ei sunt oameni de prezicere. Iata Eu aduc pe Servul Meu Odrasla.

9. Iata piatra pe care am pus-o inaintea lui Iosua; pe aceasta piatra sunt sapte ochi: iata ca Eu voi sapa sculptura ei", zice Domnul Savaot, "si intr-o singura zi voi indeparta nedreptatea din tara aceasta.

10. In ziua aceea", zice Domnul Savaot, "fiecare din voi va pofti pe aproapele sau sub vita si sub smochinul sau".

Capitolul urmator
Capitolul precedent
pixel
***