Biblia Online in Limba Romana
eBible.ro

eBible.ro - Biblia Online in Limba Romana

Capitolul:

1234567
Capitolul urmator
Capitolul precedent

Miheia 5

1. Si acum inchide-te cu zid, Bet-Gader! Suntem cuprinsi de toate partile! Ei lovesc cu toiagul peste obraz pe toate semintiile lui Israel!

2. Si tu, Betleeme Efrata, desi esti mic intre miile lui Iuda, din tine va iesi Stapanitor peste Israel, iar obarsia Lui este dintru inceput, din zilele vesniciei.

3. Pentru aceasta ii va lasa pana in vremea cand aceea ce trebuie sa nasca va naste. Atunci ramasita fratilor sai se va intoarce la fiii lui Israel.

4. El va fi voinic si va paste poporul prin puterea Domnului, intru slava numelui Domnului Dumnezeului Sau si toti vor fi fara de grija, iar El va fi mare, pana la marginile pamantului.

5. Si El Insusi va fi pacea noastra! Cand Asiria va navali in tara noastra si va patrunde calcand in palatele noastre, noi vom ridica impotriva lui sapte pastori si opt capetenii,

6. Care vor pustii tara Asiriei cu sabia si tara lui Nimrod cu sabia scoasa din teaca. Si ne va izbavi de Asiria, cand aceasta va navali in tara noastra si cand va trece peste hotarele noastre.

7. Iar restul lui Iacov va fi in mijlocul multor popoare ca roua de la Domnul si ca bura de ploaie pe iarba, care nu se bizuie pe nimeni si nu asteapta ajutor de la fiii oamenilor.

8. Si va mai fi restul lui Iacov, intre popoare multe, ca un leu intre dobitoacele din padure si ca un pui de leu in turma de oi, care trece, calca in picioare si prada, fara ca nimeni sa-i poata smulge prada.

9. Mana ta se va ridica impotriva vrajmasilor tai si toti asupritorii tai vor fi nimiciti!

10. Si in ziua aceea, zice Domnul, voi nimici caii tai din mijlocul tau si toate carele tale le voi distruge.

11. Si voi darama orasele din tara ta si toate cetatile tale le voi face una cu pamantul.

12. Si din mana ta voi nimici pe vrajitori si tu nu vei mai avea ghicitori;

13. Voi darama idolii tai si stalpii idolesti din mijlocul tau si nu te vei mai inchina lucrurilor mainilor tale;

14. Voi nimici dumbravile din mijlocul tau si voi taia copacii tai, afierositi idolilor.

15. Iar in mania si in iutimea Mea Ma voi razbuna asupra popoarelor care nu M-au ascultat.

Capitolul urmator
Capitolul precedent
pixel
***