Biblia Online in Limba Romana
eBible.ro

eBible.ro - Biblia Online in Limba Romana

Capitolul urmator
Capitolul precedent

Zaharia 3

1. El (ingerul) mi-a aratat pe marele preot Iosua stand in picioare inaintea Ingerului Domnului si pe Satana stand la dreapta lui ca sa-l parasca.

2. Domnul a zis Satanei: "Domnul sa te mustre, Satano! Domnul sa te mustre, El care a ales Ierusalimul! Nu este el, Iosua, un taciune scos din foc?"

3. Dar Iosua era imbracat cu haine murdare si totusi statea in picioare inaintea Ingerului.

4. Iar Ingerul, luand cuvantul, a zis celor ce erau inaintea Lui: "Dezbracati-l de hainele murdare de pe el!" Apoi a zis lui Iosua: "Iata ca indepartez de la tine nelegiuirea si te imbrac cu haine de sarbatoare!"

5. Eu am zis: "Sa i se puna pe cap o mitra curata!" Si i-au pus o mitra curata pe cap si l-au imbracat in haine, in timp ce Ingerul Domnului statea acolo.

6. Ingerul Domnului a facut lui Iosua urmatoarea marturisire:

7. "Asa vorbeste Domnul ostirilor: "Daca vei umbla pe caile Mele si daca vei pazi poruncile Mele, vei judeca si Casa Mea si vei priveghea asupra curtilor Mele, si te voi lasa sa intri impreuna cu cei ce sunt aici.

8. Asculta, dar, Iosua, mare preot, tu si tovarasii tai de slujba care stau inaintea ta - caci acestia sunt niste oameni care vor sluji ca semne. - Iata, voi aduce pe Robul Meu, Odrasla.

9. Caci iata ca numai spre piatra aceasta pe care am pus-o inaintea lui Iosua sunt indreptati sapte ochi; iata, Eu insumi voi sapa ce trebuie sapat pe ea, zice Domnul ostirilor; si intr-o singura zi voi inlatura nelegiuirea tarii acesteia.

10. In ziua aceea - zice Domnul ostirilor - va veti pofti unii pe altii sub vita si sub smochin."

Capitolul urmator
Capitolul precedent
pixel
***