Biblia Online in Limba Romana
eBible.ro

eBible.ro - Biblia Online in Limba Romana

Capitolul urmator
Capitolul precedent

Zaharia 13

1. In ziua aceea, se va deschide casei lui David si locuitorilor Ierusalimului un izvor pentru pacat si necuratie.

2. In ziua aceea - zice Domnul ostirilor - voi starpi din tara numele idolilor, ca nimeni sa nu-si mai aduca aminte de ei; voi scoate, de asemenea, din tara pe prorocii mincinosi si duhul necurat.

3. Si daca va mai proroci cineva, atunci tatal sau si mama sa, insisi parintii lui, ii vor zice: "Tu nu vei trai, caci ai spus minciuni in Numele Domnului"; si tatal sau si mama sa, cei care l-au nascut, il vor strapunge, cand va proroci.

4. In ziua aceea, prorocii se vor rusina fiecare de vedeniile lor, cand vor proroci, si nu se vor mai imbraca intr-o manta de par ca sa minta pe oameni.

5. Ci fiecare din ei va zice: "Eu nu sunt proroc, ci sunt plugar, caci am fost cumparat din tineretea mea!"

6. Si daca-l va intreba cineva: "De unde vin aceste rani pe care le ai la maini?", el va raspunde: "In casa celor ce ma iubeau le-am primit."

7. Scoala-te, sabie, asupra pastorului Meu si asupra omului care Imi este tovaras! - zice Domnul ostirilor. Loveste pe pastor, si se vor risipi oile! Si Imi voi intoarce mana spre cei mici.

8. In toata tara, zice Domnul, doua treimi vor fi nimicite, vor pieri, iar cealalta treime va ramane.

9. Dar treimea aceasta din urma o voi pune in foc si o voi curata cum se curata argintul, o voi lamuri cum se lamureste aurul. Ei vor chema Numele Meu, si ii voi asculta; Eu voi zice: "Acesta este poporul Meu!" Si ei vor zice: "Domnul este Dumnezeul meu!"

Capitolul urmator
Capitolul precedent
pixel
***