Biblia Online in Limba Romana
eBible.ro

eBible.ro - Biblia Online in Limba Romana

Capitolul:

12345678910111213
Capitolul precedent

2 Corinteni 13

1. Vin la voi pentru a treia oara. "Orice vorba sa fie sprijinita pe marturia a doi sau trei martori."

2. Cum am spus, cand am fost de fata a doua oara, tot asa si azi, cand nu sunt de fata, spun iarasi mai dinainte celor ce au pacatuit mai inainte si tuturor celorlalti ca, daca ma voi intoarce la voi, n-am sa crut deloc;

3. caci cautati o dovada ca Hristos vorbeste in mine: El care nu este slab fata de voi, ci este plin de putere intre voi.

4. In adevar, El a fost rastignit prin slabiciune; dar traieste prin puterea lui Dumnezeu. Tot astfel si noi suntem slabi in El, dar, prin puterea lui Dumnezeu, vom fi plini de viata cu El fata de voi.

5. Pe voi insiva incercati-va daca sunteti in credinta. Pe voi insiva incercati-va. Nu recunoasteti voi ca Isus Hristos este in voi? Afara numai daca sunteti lepadati.

6. Dar trag nadejde ca veti recunoaste ca noi nu suntem lepadati.

7. Totusi ne rugam lui Dumnezeu sa nu faceti nimic rau; nu pentru ca sa ne putem arata noi insine primiti, ci ca sa faceti ce este bine, chiar daca noi am trece drept lepadati.

8. Caci n-avem nicio putere impotriva adevarului, ci pentru adevar.

9. In adevar, ne bucuram cand noi suntem slabi, iar voi sunteti tari; si ne rugam pentru desavarsirea voastra.

10. Tocmai de aceea va scriu aceste lucruri, cand nu sunt de fata, pentru ca, atunci cand voi fi de fata, sa nu ma port cu asprime, potrivit cu puterea pe care mi-a dat-o Domnul pentru zidire, iar nu pentru daramare.

11. Incolo, fratilor, fiti sanatosi, desavarsiti-va, imbarbatati-va, fiti cu un cuget, traiti in pace, si Dumnezeul dragostei si al pacii va fi cu voi.

12. Spuneti-va unii altora sanatate, cu o sarutare sfanta.

13. Toti sfintii va trimit sanatate.

14. Harul Domnului Isus Hristos si dragostea lui Dumnezeu, si impartasirea Sfantului Duh sa fie cu voi cu toti! Amin.

Capitolul precedent
pixel
***