Biblia Online in Limba Romana
eBible.ro

eBible.ro - Biblia Online in Limba Romana

Capitolul urmator
Capitolul precedent

Psalmii 93

1 Domnul împărăţeşte îmbrăcat cu măreţie; Domnul este îmbrăcat şi încins cu putere: de aceea lumea este tare şi nu se clatină. 1 (O cantare de lauda a lui David. Pentru ziua dinaintea sambetei, cand s-a locuit pamantul.) Domnul a imparatit, intru podoaba S-a imbracat; imbracatu-S-a Domnul intru putere si S-a incins, pentru ca a intarit lumea care nu se va clinti.
2 Scaunul Tău de domnie este aşezat din vremuri străvechi; Tu eşti din veşnicie! 2 Gata este scaunul Tau de atunci, din veac esti Tu.
3 Râurile vuiesc, Doamne, râurile vuiesc tare, râurile se umflă cu putere. 3 Ridicat-au raurile, Doamne, ridicat-au raurile glasurile lor,
4 Dar mai puternic decât vuietul apelor mari şi mai puternic decât vuietul valurilor năprasnice ale mării este Domnul în locurile cereşti. 4 Ridicat-au raurile valurile lor; dar mai mult decat glasul apelor clocotitoare, mai mult decat zbuciumul neasemuit al marii, minunat este, intru cele inalte, Domnul.
5 Mărturiile Tale sunt cu totul adevărate; sfinţenia este podoaba Casei Tale, Doamne, pentru tot timpul cât vor ţine vremurile. 5 Marturiile Tale s-au adeverit foarte. Casei Tale se cuvine sfintenie, Doamne, intru lungime de zile.
Capitolul urmator
Capitolul precedent
pixel
***