Biblia Online in Limba Romana
eBible.ro

eBible.ro - Biblia Online in Limba Romana

Capitolul urmator
Capitolul precedent

Psalmii 52

1 (Către mai marele cântăreţilor. O cântare a lui David. Făcută cu prilejul celor spuse de Doeg, edomitul, lui Saul, când zicea: "David s-a dus în casa lui Ahimelec".) Pentru ce te făleşti cu răutatea ta, asupritorule? Bunătatea lui Dumnezeu ţine în veci. 1 (Catre mai marele cintaretilor. O cintare a lui David. Facuta cu prilejul celor spuse de Doeg, Edomitul, lui Saul, cind zicea: ?David s'a dus in casa lui Ahimelec.?) Pentruce te falesti cu rautatea ta, asupritorule? Bunatatea lui Dumnezeu tine in veci.
2 Limba ta nu născoceşte decât răutate, ca un brici ascuţit, viclean ce eşti! 2 Limba ta nu nascoceste decit rautate, ca un brici ascutit, viclean ce esti!
3 Tu iubeşti mai degrabă răul decât binele, mai degrabă minciuna decât adevărul. - (Oprire) 3 Tu iubesti mai degraba raul decit binele, mai degraba minciuna decit adevarul.
4 Tu iubeşti numai cuvinte nimicitoare, limbă înşelătoare! 4 Tu iubesti numai cuvinte nimicitoare, limba inselatoare!
5 De aceea şi Dumnezeu te va doborî pe vecie, te va apuca şi te va ridica din cortul tău, şi te va dezrădăcina din pământul celor vii. - (Oprire) 5 De aceea si Dumnezeu te va dobori pe vecie, te va apuca si te va ridica din cortul tau, si te va desradacina din pamintul celor vii.
6 Cei fără prihană vor vedea lucrul acesta, se vor teme şi vor râde de el, zicând: 6 Cei fara prihana vor vedea lucrul acesta, se vor teme, si vor ride de el, zicind:
7 "Iată omul care nu lua ca ocrotitor pe Dumnezeu, ci se încredea în bogăţiile lui cele mari şi se bizuia pe răutatea lui." 7 ?Iata omul, care nu lua ca ocrotitor pe Dumnezeu, ci se incredea in bogatiile lui cele mari, si se bizuia pe rautatea lui.?
8 Dar eu sunt în Casa lui Dumnezeu ca un măslin verde, mă încred în bunătatea lui Dumnezeu, în veci de veci. 8 Dar eu sint in Casa lui Dumnezeu ca un maslin verde, ma incred in bunatatea lui Dumnezeu, in veci de veci.
9 Te voi lăuda totdeauna, pentru că ai lucrat; şi, în faţa copiilor Tăi, voi nădăjdui în Numele Tău, căci este binevoitor. 9 Te voi lauda totdeauna, pentruca ai lucrat; si, in fata copiilor Tai, voi nadajdui in Numele Tau, caci este binevoitor.
Capitolul urmator
Capitolul precedent
pixel
***