Biblia Online in Limba Romana
eBible.ro

eBible.ro - Biblia Online in Limba Romana

Capitolul urmator
Capitolul precedent

Psalmii 149

1 Lăudaţi pe Domnul! Cântaţi Domnului o cântare nouă, cântaţi laudele Lui în adunarea credincioşilor Lui! 1 Aliluia! Cantati Domnului cantare noua, lauda Lui in adunarea celor cuviosi.
2 Să se bucure Israel de Cel ce l-a făcut, să se înveselească fiii Sionului de împăratul lor! 2 Sa se veseleasca Israel de Cel ce l-a facut pe el si fiii Sionului sa se bucure de Imparatul lor.
3 Să laude Numele Lui cu jocuri, să-L laude cu toba şi cu harpa! 3 Sa laude numele Lui in hora; in timpane si in psaltire sa-I cante Lui.
4 Căci Domnul are plăcere de poporul Său şi slăveşte pe cei nenorociţi, mântuindu-i. 4 Ca iubeste Domnul poporul Sau si va invata pe cei blanzi si-i va izbavi.
5 Să salte de bucurie credincioşii Lui, îmbrăcaţi în slavă, să scoată strigăte de bucurie în aşternutul lor! 5 Se vor lauda cuviosii intru slava si se vor bucura in asternuturile lor.
6 Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor, şi sabia cu două tăişuri, în mâna lor, 6 Laudele Domnului in gura lor si sabii cu doua taisuri in mainile lor,
7 ca să facă răzbunare asupra neamurilor şi să pedepsească popoarele; 7 Ca sa se razbune pe neamuri si sa pedepseasca pe popoare,
8 să lege pe împăraţii lor cu lanţuri, şi pe mai marii lor, cu obezi de fier, 8 Ca sa lege pe imparatii lor in obezi si pe cei slaviti ai lor in catuse de fier,
9 ca să aducă la îndeplinire împotriva lor judecata scrisă! Aceasta este o cinste pentru toţi credincioşii Lui. Lăudaţi pe Domnul! 9 Ca sa faca intre dansii judecata scrisa. Slava aceasta este a tuturor cuviosilor Sai.
Capitolul urmator
Capitolul precedent
pixel
***