Biblia Online in Limba Romana
eBible.ro

eBible.ro - Biblia Online in Limba Romana

Capitolul urmator
Capitolul precedent

Iov 25

1 Bildad din Şuah a luat cuvântul şi a zis: 1 Atunci Bildad din Suah a inceput sa vorbeasca si a zis:
2 "Puterea şi groaza sunt ale lui Dumnezeu; El face să împărăţească pacea în ţinuturile Lui înalte. 2 "A Lui este stapanirea, a Lui este puterea infricosatoare! Si El salasluieste pacea in locurile preainalte.
3 Cine ar putea să-I numere oştile? Şi peste cine nu răsare lumina Lui? 3 Cine poate sa numere ostile Sale? Si peste cine nu se ridica paza Lui?
4 Cum ar putea omul să fie fără vină înaintea lui Dumnezeu? Cum ar putea cel născut din femeie să fie curat? 4 Cum ar putea un om sa fie fara de prihana inaintea lui Dumnezeu, sau cum ar putea sa fie curat cel ce se naste din femeie?
5 Iată, în ochii Lui nici luna nu este strălucitoare, şi stelele nu sunt curate înaintea Lui; 5 Iata nici luna nu straluceste destul in ochii Lui si nici stelele nu sunt de tot curate, pentru El!
6 cu cât mai puţin omul, care nu este decât un vierme, fiul omului, care nu este decât un viermişor!" 6 Cu cat mai putin omul, care nu este decat putreziciune, cu atat mai putin nascutul din om, care nu este decat un vierme!"
Capitolul urmator
Capitolul precedent
pixel
***